Groentecurry

Al de verse biologische groenten van het voedselteam, het is een wekelijkse verwennerij. Wanneer je echter een heel weekend van hot naar her rent om te koken op verplaatsing of om verwend te worden met moeders kookkunsten, dan ligt al dat vers goed op maandag onaangeroerd en iets minder vers nog steeds in de frigo.

En dan is daar Jeroen Meus. De man is ondertussen een nationale held en dat is gegrond. Ik googelde zijn groentecurry en in no time waren verwerkt: drie iets te slappe preikes, een zak wortelen, aardperen, gewone aardappelen en erwten. De ingrediënten voor de saus heb ik altijd standaard in huis en je kan er eindeloos mee variëren. Ik heb namelijk te veel soorten currypasta in huis en zo komen die ook nog eens aan de beurt.

Het fijne is dat dit recept zo poepsimpel is. Je stooft gewoon je groenten en je mixt in een blender je saus bij elkaar. Bij elkaar gieten, even laten pruttelen en klaar.

Ik gaf er rijst bij in plaats van papadums.

En hier vind je het recept.

Dit bericht werd geplaatst in Groente, Stoofpot, Veggie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Groentecurry

  1. Karine zegt:

    OK nu komt het er zeker van!! Nog niet geprobeerd maar daar komt verandering in. Stond op het lijstje met uit te testen receptjes 😉

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.