Een jaar later

Wanneer wij vroeger ineens een gekte in ons hoofd kregen en een nieuwe hobby hadden verzonnen, werden wij nooit beknot in onze creativiteit. We mochten alles doen wat we wilden en mama en papa gingen er allemaal in mee. Er waren maar twee belangrijke regels verbonden aan het opstarten van nieuwe hobby’s:

1. Als papa je kwam ophalen, mocht je geen fristi gedronken hebben. Die geur in zijn auto kon hij niet harden.
2. Als je een hobby begon, moest je het jaar uitdoen. Als na een week bleek dat we ons ergens heen moesten sleuren en dat het helemaal niet was wat we ervan hadden verwacht, dan moesten we er maar het beste van maken en de volgende keer beter nadenken. Het klinkt wreed, maar ik ben er wel een wijzer mens van geworden. Al was de verleiding groot om dan tóch een fristi te drinken.

Vorig jaar ergens rond deze tijd zat ik op een miezerige dag in Schotland naar ‘Julie and Julia’ te kijken en rijpte het idee om te beginnen bloggen. Ik ben begonnen en hield het (zoals het hoort) een jaar vol. Een fotootje in de Flair, een vermelding op Nostalgie,  volgende week een rubriekje in Avondpost op Radio2 en de verschijning in een pak blogrolls van anderen, zorgden ervoor dat er ondertussen al een pak mensen meelezen. Da’s fijn, want ’t zou hier anders maar een saaie boel zijn.

Je mag hier nog veel eetavonturen verwachten. Want ik moet me niet naar mijn computer slepen en ik mag fristi drinken zoveel ik wil.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Een jaar later

  1. sis zegt:

    🙂
    Al veel recepten uitgeprobeerd en meestal waren de proevers heel enthousiast !!!!

  2. Anneleen zegt:

    Aan eten en koken was ik al redelijk verslaafd, maar nu dus ook aan jouw blog 🙂 Héél fijn om te lezen, en telkens weer krijg ik goesting om verse dingen klaar te maken! Zo ben ik er zeker van hier wel ergens een receptje te vinden (met een leuk verhaal erbij) om de reusachtige moestuin-courgettes die ik klaar liggen heb, op te maken. Nog veel plezier én succes met je blog en alles wat er bij komt kijken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.